• 43°

News Quiz for June 30-July 1

A feature in The Stanly News & Press will be a quiz on information in the previous week of the SNAP.

1. What doctor retired after a 45-year career, with 38 years in Stanly County?
A. Eric Johnsen
B. Julius Erving
C. Dr. John
D. Lenny Saltzman

2. The Albemarle High Class of 1968 made a donation for what at the All Children’s Playground and Charles Cannon Memorial Park?
A. Benches
B. Bathrooms
C. Slides
D. Swings

3. Which NFL team did former Albemarle player R.J. Prince sign with?
A. Eagles
B. Giants
C. Steelers
D. Browns

4. According to Cortney Huneycutt’s column, how many glasses of water should the average person drink per day?
A. 5 5-ounce glasses
B. 7 7-ounce glasses
C. 8 8-ounce glasses
D. 10 10-ounce glasses

5. Who has been named the new football coach for South Stanly High School?
A. Mark Little
B. Michael Johns
C. John Thompson
D. Ryan Ochier

6. Who won the Closest to the Pin award at the Stanly County Chamber of Commerce’s recent golf tournament?
A. Kathy Almond
B. Cody McKenzie
C. Dana Maness
C. Brian Baucom

7. Who was named the Player of the Year atop the 2018 All-SNAP Women’s Soccer team?
A. Taylor Lee
B. Anna-Grace Summer
C. Madelyn Huneycutt
D. Peyton Disser

8. When is the Stanly County Fire Queen Pageant in Oakboro?
A. 11:30 a.m. July 3
B. 11:30 a.m. July 4
C. 12 p.m. July 4
D. 12:30 p.m. July 4

9. What country did D.G. Martin recently visit?
A. Canada
B. Germany
C. France
D. Mexico

10. What kind of brains were featured in the STEM camp dissection article?
A. Monkey
B. Frog
C. Rat
D. Sheep

 

Week In Review Answers:
1. A.
2. A.
3. C.
4. C.
5. D.
6. B.
7. B.
8. B.
9. C.
10. D.